Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Opblaas kano

Opblaas kano

U wilt graag een opblaas kano kopen en uw zoektocht is beginnen. Maar waar te beginnen? Wanneer dit de eerste keer is dat u een opblaas kano gaat kopen, is het verstandig eerst uit te zoeken waar u zoal op dient te letten. Vandaar dit artikel voor u. Na het lezen van dit artikel weet u precies waar u op moet letten bij het kopen van een opblaas kano. Stap voor stap nemen wij u mee zodat u tot slot uw opblaas kano gemakkelijk kunt bestellen.

Waarom een opblaas kano

Alvorens we de verschillende aspecten met u doornemen, zullen we eerst een aantal voordelen benoemen van een opblaas kano. Ten eerst is een opblaas kano in tegenstelling tot een normale kano, compact en licht en hierdoor gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast is een opblaas kano gemakkelijk op te blazen en is er weinig onderhoud aan de boot. Ook het repareren van uw opblaas kano indien nodig is erg gemakkelijk. Tot slot is een opblaas kano voor veel verschillende doeleinden inzet baar.

Opblaas kano: waar let ik op?

Een opblaas kano kopen hoeft niet moeilijk te zijn, maar het is van belang op een aantal zaken te letten. Ten eerste dient u zich af te vragen waarvoor u de opblaas kano gaat gebruiken. Wilt u de kano enkel gebruiken voor recreatief gebruik, en voor kleine tot middellange tochten. Dan heeft u aan een simpelen opblaas kano vaak genoeg. Wilt u echter op wildwater varen, dan dient u een specialistisch model te kopen.

Vervolgens dient u te kijken naar het aantal personen die in de opblaasbare kano gaan varen. Merken als Sevylor hebben bijvoorbeeld kano’s geschikt voor 1, 2 of 3 personen. Een ander onderscheid dat gemaakt dient te worden is een opblaas of hybride kano. Het verschil hiertussen is dat een opblaas kano geheel opblaasbaar is daar waar een hybride kano een vouwkano is met opblaasbare elementen.

Uiteraard is de prijs ook niet geheel onbelangrijk. Gaat u de opbaas kano enkel gebruiken voor simpel recreatief gebruike en korte tot midellange tochen, dan vindt u op Opblaasbootwinkel al een opblaaskano voor minder dan 200 euro. U haalt hierbij een uitstekende kano in huis. Voor een hybride kano bent u echter al snel rond de 500 tot 1000 euro kwijt. Op Opblaasbootwinkel.com richten wij ons naast kano's ook op visboten en kajaks.