Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Opblaasbare kano

Opblaasbare kano

Met een op kano kunt u heerlijk het water op, en komt u dichterbij de natuur. Een opblaasbare kano biedt ruimte voor 2 of 3 mensen. Gaat u bijvoorbeeld dicht bij het water kamperen, dan is een opblaasbare kano erg leuk. Niet alleen is dit een leuke manier om vanaf het water de natuur te verkennen, maar zowel voor jong als oud is het erg leuk om te doen. Daarnaast dient er samen gewerkt te worden om goed vooruit te komen. Een goede test om de samenwerking te testen! Dit in combinatie met veel lol. De opblaasbare kano is een echt musthave voor de waterratten onder ons.

Welke opblaasbare kano kies ik?

Op Opblaasbootwinkel.com vindt u verschillende opblaasbare kano’s. Een opblaasbare kano van Sevylor komt u met name tegen in ons assortiment. Een opblaasbare kano van Sevylor is dan ook een van de favorieten onder kano liefhebbers. Dit omdat een Sevylor opblaasbare kano gemakkelijk is in gebruik en daarnaast van goede kwaliteit. Met een opblaasbare kano van Sevylor heeft u gegarandeerd heel wat jaren plezier, indien er naar behoren om wordt gegaan met deze kano.

Omdat een opblaasbare kano weinig ruimte in beslag neemt is deze gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast heeft een opblaasbare kano verstelbare en oppompbare zittingen waardoor u toch comfortabel zit in de kano.

Opblaasbare kano kopen

Een opblaasbare kano kopen, dat doet u natuurlijk bij Opblaasbootwinkel.com. Wij zijn specialist in opbaasboten in verschillende soorten. Een opblaasbare kano, rubberboot of visboot. Wij hebben het allemaal. Nog niet zeker welke opbaasbare kano u wilt? Neemt u dan gerust contact op voor meer informatie en deskundig advies. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen van een opblaasbare kano. Bestelt u de kano online, dan kunt u deze in enkel werkdagen netjes thuis verwachten.

Liever de opblaasbare kano eerst in het echt bewonderen? Komt u dan eens langs in onze enorme showroom in Bergeijk. Hier staan de opblaasboten en vele andere kampeerartikelen voor u uitgestald.