Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Opblaasboot

Opzoek naar een opblaasboot

Het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken voor een opblaasboot. Allereerst kijkt u naar het soort boot, en dan zijn er ook nog ontelbare merken. Een opblaasboot is handig om mee te nemen op vakantie. Niet alleen om te varen op een prachtig meer of de zee, maar ook als u weggaat met bijvoorbeeld een zeilboot. De opblaasboot kunt u dan meenemen in gevallen van nood, of als u kinderen willen spelen wanneer u voor anker ligt. U kunt verschillende redenen hebben voor de aanschaf van een nieuwe boot. Welke reden het ook is, bij ons kunt u terecht voor de nieuwste modellen voor de meest aantrekkelijke prijs.

Soorten opblaasboot

Er zijn verschillende soorten opblaasboten. Zo kunt u kiezen voor een grote of kleine opblaasboot, een sportief model of juist klassiek en kunt u zelf kiezen wat u er aan uit wilt geven. Uiteraard zijn de boten verdeeld in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils. Om u een impressie te geven van het aanbod opblaasboot, geven we hier een kleine opsomming:

 

Opblaasboot bestellen

Deze soorten opblaasboten zijn ideaal te vervoeren en makkelijk in te pakken en mee te nemen. Het grote voordeel van een opblaasboot is dat u deze in kunt pakken en makkelijk op kunt bergen. Op deze manier bent u niet gebonden aan een extra aanhangwagen waar de opblaasboot in moet. Wordt het de eerste keer dat u een opblaasboot gaat aanschaffen en weet u niet op welke elementen u moet letten? Dat begrijpen wij erg goed. Daarom kunt u contact opnemen met één van onze gekwalificeerde medewerkers. Onze medewerkers weten alles af van een opblaasboot en kunnen u daarom perfect advies geven. Ook na uw aankoop kunt u blijven genieten van onze service.