Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Rubberboten

Rubberboten

Voor rubberboten bent u bij Opblaasbootwinkel aan het juiste adres. Wij hebben voor u een ruim assortiment aan rubberboten van Sevylor. De verschillende soorten opblaasboten van Sevylor zijn al jaren lang erg populair als het gaat om watersporten en opblaasboten. Hier vindt u ze dan ook in verschillende grotes. Al vanaf enkele tientallen euro’s heeft u een rubberboot van Sevylor hier. Een voorbeeld van zo’n goedkope rubberboot is de Sevylor Kk55 Caravelle Kit. Deze boot is geschikt voor twee volwassenen. De roeidollen zijn stevig waardoor ook bij een sterkere stroming de peddels gemakkelijk te hanteren zijn.

Accessoires voor rubberboten

Er zijn ook diverse accessoires voor rubberboten. Ten eerste zijn er natuurlijk de peddels voor rubberboten. Deze zijn onmisbaar wanneer u gaat roeien. Met de peddels komt u gemakkelijk vooruit. Daarnaast zijn er nog andere accessoires. Een voorbeeld hiervan is een buitenboord motor. Met deze buitenboord motor komt u gemakkelijk vooruit in rubberboten zonder te hoeven peddelen. Ook een hogedrukpomp komt goed van pas bij rubberboten. Bij sommige rubberboten worden standaard een pomp geleverd. Met een hogedrukpomp blaast u rubberboten in een mum van tijd op. Accessoires voor rubberboten zijn er op uw vaartocht nog aangenamer te maken. Zeker wanneer u een wat langere tocht gaat maken kunnen deze accessoires goed van pas komen.

Rubberboten op Opblaasbootwinkel.com

Op Opblaasbootwinkel vindt u een ruim assortiment aan rubberboten. Deze rubberboten vindt u in verschillende vormen. Zo hebben wij de traditionele roeiboten, maar ook kano’s & kajaks, en visboten. De rubberboten kunt u gemakkelijk vergelijken kijkend naar uw wensen. Een aantal aspecten waar u tijdens uw zoektocht naar rubberboten op dient te letten is: De soort rubberboot, deze zijn bij Opblaasbootwinkel.com verdeeld over de verschillende categorieën. Daarnaast dient u rekening te houden met het aantal personen waarvoor de boten geschikt zijn.

Wilt u graag nog advies over welke rubberboot nou het beste bij uw wensen aansluit? Neemt u dan gerust contact met ons op. Samen vinden wij dan de perfecte rubberboot voor u!