Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Sevylor

Sevylor

Bent u op zoek naar een opblaasbare kano of rubberboot, dan is de kans groot dat u het merk Sevylor tegenkomt. Sevylor heeft één gemeenschappelijk doel: Dit is om mensen de ultieme waterbeleving te bezorgen. De opblaasbare boten van Sevylor zijn dan ook gemakkelijk in gebruik en van uitstekende kwaliteit. Jong en oud beleven al tientallen jaren veel plezier met deze opblaasbare boten. In de wereldwijde markt van watersport is Sevylor een belangrijke speler. Producten worden continu geïnnoveerd en ontwikkeld voor een nog betere ervaring op het water. Hierbij staan zaken als gebruiksgemak, opslagruimte en vervoer centraal.

Waarom Sevylor?

Dit populaire merk is niet voor niks zo populair geworden. Zowel onder beginners als gevorderde zijn deze opblaasboten erg populair. U krijgt namelijk waar voor uw geld met een Sevylor opblaasboot. De boten zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze een lange tijd mee gaan. Geen water avontuur is te gek voor deze boten. En met de bijbehorende peddels en andere accessoires maakt u uw rit op het water nog comfortabeler. Of u nou op kampeervakantie gaat, of een dagje op het water gaat vertoeven,met de opblaasboten van Opblaasbootwinkel zit u gegarandeerd goed!

Sevylor op Opblaasbootwinkel.com

Op Opblaasbootwinkel.com vindt u opblaasboten van uitstekende kwaliteit. De boten van Sevylor zijn dan ook veelal terug te vinden in ons assortiment. Een aantal Sevylor producten die u aantreft op Opblaasbootwinkel.com zijn:

Wilt u graag persoonlijk advies over uw Sevylor opblaasboot? Geen probleem, ons deskundig personeel helpt u graag verder met het maken van de juiste keuze, namelijk de opblaasboot die het het beste bij uw wensen past. Naast onze webshop bent u ook van hart welkom in onze fysieke winkel in Bergeijk. Opblaasbootwinkel.com is onderdeel van Bax Totaalrecreatie, dé kampeerpsecialist van Nederland. In onze winkel staan de producten uitgestald en kunt u ze op uw gemakje zelf bekijken.